Smiley face


Deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan. Interieur design studio deedemmers brengt magisch design tot leven.

Gezondheidscentrum Het Klooster | Interieur design studio deedemmers
deedemmers,interieur,design,nederland,maastricht,amsterdam,mimimalistish,klooster,hoogeveen.huisarts,lamp,navenant,magazine
10612
post-template-default,single,single-post,postid-10612,single-format-standard,edgt-core-1.0,,deedemmers-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gezondheidscentrum Het Klooster

Dat deedemmers hard aan de weg timmert, mag duidelijk zijn. Deze maand is vol hoogtepunten voor de interieurdesigner. Om te beginnen wordt deedemmers benaderd voor een interview door Navenant Magazine – een lifestyleblad met een oplage van 20.000 in Belgisch- en Nederlands Limburg. Tevens is deedemmers aanwezig bij de officiële opening van Huisartsenpraktijk Het Klooster, waarvoor de designer het complete interieur ontwierp. Momenteel is deedemmers druk bezig met een nieuw project: L01.

Gezondheidscentrum Het Klooster

Voor het eerst worden de deuren geopend van gezondheidscentrum Het Klooster in Hoogeveen. Ruim vijftien ondernemers, van huisarts tot logopedist en tandprotheticus nemen hun intrek in het gezondheidscentrum. Deedemmers ontwerpt het volledige interieur van huisartsenpraktijk Het Klooster, in opdracht van huisartsen Henk Kuiper en Bart Dahler. Op donderdag 11 mei wordt de prachtig ingerichte praktijk op feestelijke wijze geopend door beide huisartsen, in het bijzijn van genodigde gasten waaronder natuurlijk deedemmers. Oud-schaatsster Renate Groenewold is aanwezig als eregast en houdt een inspirerende speech. Tevens worden de gasten rondgeleid in de gloednieuwe praktijk. Op zaterdag 13 mei openen de deuren van het gezondheidscentrum voor het publiek. Tijdens de open middag zijn diverse ondernemers en organisaties aanwezig om tekst en uitleg te geven over het unieke concept van het gezondheidscentrum, waaronder BENU Apotheek, BIJ’T KLOOSTER tandtechniek, Psychologenpraktijk de Vaart, PMC Nederland, Toon Hermans Huis Drenthe, HappyWeightNL, Zorg van Oranje en GGD Reizigersvaccinaties.

Bekijk het project hier.

De opening van de door deedemmers ontworpen huisartsenpraktijk is niet het enige bijzondere deze maand. Deedemmers wordt namelijk benaderd door Navenant Magazine voor een uitgebreid interview over zijn diverse projecten, zijn eigen stijl en zijn ontwikkeling als interieurdesigner. Een korte versie van het artikel is online te vinden, het volledige artikel leest u in Navenant uitgave 3.

magazine - navenant - deedemmers

Een bijzonder project waar deedemmers momenteel aan werkt draagt de naam L01; een minimalistisch vormgegeven lamp die van kleur verandert door warmte. De lamp kan op diverse wijzen geïntegreerd worden in het interieur. Als enkele lamp is de L01 een echte eyecatcher in de huiskamer, maar ook gecombineerd in een wolk van een aantal lampen vormt dit concept een zeer bijzonder designstuk dat helemaal past binnen de stijl van deedemmers: minimalistische elegantie met een twist.

Share Post