Smiley face


Deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan. Interieur design studio deedemmers brengt magisch design tot leven.

TEFAF & DEEDEMMERS VIEREN FEEST | Interieur design studio deedemmers
deedemmers,interieur,design,nederland,maastricht,website,mimimalistish,tefaf,kunst
10579
post-template-default,single,single-post,postid-10579,single-format-standard,edgt-core-1.0,,deedemmers-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

TEFAF & DEEDEMMERS VIEREN FEEST

Bij deedemmers wordt het glas geheven op een gloednieuwe website. Een website die een perfecte reflectie is van de minimalistische stijl van deedemmers. Echter niet alleen Deedemmers viert feest. Ook dit jaar strijkt een van de meest prestigieuze design- en kunstbeurzen ter wereld neer in het Mecc te Maastricht: The European Fine Art Fair, beter bekend als TEFAF. Een bijzonder jaar voor de beurs, die geheel in het teken staat van haar 30-jarig bestaan.

TEFAF Preview

Tefaf organiseert voor de 30e keer een van de meest prestigieuze kunstbeurzen ter wereld, waarbij zo’n 280 kunst- en antiekhandelaren en galerieën van over de hele wereld hun pronkstukken tonen aan het publiek. De complete beurs is met ruim 35.000 kunstobjecten goed voor een indrukwekkende 7.000 jaar aan kunsthistorie. Traditiegetrouw vindt op de vooravond van de openstelling voor het publiek de TEFAF Preview plaats. Zo’n 10.000 genodigden hebben hier de eer om als eersten al het moois op de kunstbeurs te aanschouwen. Ook deedemmers geniet van deze eer en maakt gebruik van de gelegenheid om inspiratie op te doen voor eigen designs. Tevens vormt de preview een mooie kans voor deedemmers om een interessant internationaal netwerk te creëren.

deedemmers.com

Met gepaste trots presenteert deedemmers tevens een compleet nieuwe website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren, sluit de website nu naadloos aan op de visie en de idealen van deedemmers. De uitstraling is elegant, minimalistisch en overzichtelijk. De subtiele beweging in de achtergrond creëert een dynamische sfeer. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker zonder meer uitnodigt om de website verder te verkennen. Zoals duurzaamheid en vakmanschap centraal staan in de ontwikkeling en de uitvoering van designprojecten, blijken deze waarden duidelijk uit de zorgvuldigheid en expertise waarmee de website is ontworpen. Deedemmers is klaar voor de toekomst.

Share Post