Smiley face


Deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan. Interieur design studio deedemmers brengt magisch design tot leven.

2018 TRENDS

Dylan Demmers is trendwatcher voor Trendzy. Als interieurfanaat is hij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op vlak van architectuur en design. Deze trends deelt hij dan ook maar al te graag met jou! Zo schreef hij een artikel over de trends die de designwereld in 2018 zonder twijfel gaan veroveren. Hier alvast een kleine greep uit het aanbod.


Unicorn
Unicorn is een zeer kleurrijke, maar ook zeker een zeer gedurfde trend. Bij deze trend worden eerder zachte pasteltinten gecombineerd met blinkende oppervlakten en fluffy stoffen. Door zijn vrolijke karakter heeft deze trend de volledige designbranche in zijn ban, maar toch is deze populaire trend vooral voor de durvers onder ons!

Outdoor vs indoor
Deze trend is compleet het tegenovergestelde van de unicorn trend. In tegenstelling tot de felle kleuren die bij unicorn centraal staan, draait het bij deze trend vooral om natuurlijke kleuren. Hier spelen natuurlijke patronen en materialen een belangrijke rol. Deze trend kan best omschreven worden als een mix van de huidige trends Scandinavisch, Boho en Jungle.


Dark
Deze ijzersterke trend staan intense kleuren centraal. Als deze diepe kleuren dan ook nog eens gecombineerd worden met luxe materialen zoals goud en fluweel, ga je je al snel als een echte royal voelen in je eigen interieur!


Lagom
Lagom is een Zweeds woord en betekent letterlijk: niet teveel, maar ook niet te weinig. Kortom, precies goed. Zoals de vertaling van lagom al doet vermoeden, draait het bij deze trend om het vinden van de juiste balans. Bij deze trend zal je niet veel kleuren terugvinden, maar zijn het vooral subtiele patronen die zorgen voor diepte in je interieur. Dylan Demmers laat zichzelf al een tijdje inspireren door deze minimalistische stroming.


Graag meer weten over deze opkomende trends? Lees het volledige artikel op trendzy.nl. Of ben je misschien al helemaal overtuigd door één van deze innoverende trends? Deedemmers helpt je graag met de uitwerking van jouw favoriete design in je eigen interieur.

Share Post