Smiley face


Deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan. Interieur design studio deedemmers brengt magisch design tot leven.

 

Dylan Demmers

Oog voor detail

“Deesign is passion, not work.”

Dylan Demmers (1993) is de oprichter van deedemmers. Een jonge professional met een creatieve geest, die niet bang is om mooie dingen te maken zonder veel poespas. Na het voltooien van de opleiding Interior Design aan het Thomas Moore College in België, begon hij aan de realisatie van zijn droom: zijn eigen designbureau – deedemmers.

Een avontuurlijke twist

Veel verschillende invloeden hebben Dylan’s stijl en vakmanschap gevormd tot wat het nu is. Zijn thuisstad en Maastricht en de Limburgse cultuur zorgen voor warmte, die in zijn ontwerpen zichtbaar tot uiting komt. Gedurende zijn tijd in Jakarta – waar hij werkzaam was bij Arturo Indosan – voegde Dylan een avontuurlijke twist toe aan zijn ontwerpen. Deze kenmerken zich in de speelse elementen alom aanwezig in zijn werk. In 2016 werkte Dylan samen met ontwerper Robert Kolenik; een waardevolle samenwerking waarin hij kennismaakte met de term ‘Eco Chic’.

Dylan Demmers

Dylan heeft veel oog voor detail, maakt graag gebruik van innovatieve technologieën en natuurlijke materialen – Dit maakt hem tot de interieurdesigner die hij is. Hij heeft een grote liefde voor het werken met natuurlijke elementen en dat vertaalt zich prachtig in zijn werk. Hij gaat verder dan het ontwikkelen en maken van oogstrelende ruimtelijke oplossingen voor binnenshuis, dit doet hij namelijk ook voor uw exterieur. Altijd belangrijk is de harmonie tussen beide, aldus Demmers.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen, wij komen graag bij u langs voor een kennismaking!

Neem contact op