Smiley face


Deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan. Interieur design studio deedemmers brengt magisch design tot leven.

Airbnb op zijn best

Airbnb biedt een nieuwe uitdaging aan voor als je op zoek bent naar iets anders dan een luxe resort of vijfsterrenhotel om je vakantie door te brengen. Met keuze uit meer dan twee miljoen slaapplekken vind je op Airbnb zeker voor ieder wat wils. Een iglo, hutje, penthouse of toch liever een extravagant appartement, Airbnb heeft het allemaal. Ben je toch nog niet overtuigd? Ontdek hier dan de drie favoriete slaapadresjes van Deedemmers die je gegarandeerd weten te overhalen!

Stad van de liefde

Geen zin om een verre reis te maken? De eerste must see Airbnb vind je al op enkele uurtjes hier vandaan in Parijs. Het is een moderne maar gezellige loft in het hartje van de lichtstad. Wat deze loft zo speciaal maakt, is de serre recht in het midden van de woonkamer. De serre is volledig gevuld met verschillende soorten planten die voor een tropische sfeer zorgen. Woon je zelf ook in een loft in een grote stad? Dan is deze serre ook zeker een leuk ideetje om toch een stukje natuur naar binnen te halen in je huis.

La isla d’amour

Liever een plekje onder de Spaanse zon? Dan is deze Airbnb op Santa Gertrudis zeker wat voor jou! De woning ligt pal bovenop een berg waardoor je geen last hebt van buren in de directe omgeving. Je kan hier dus zonder zorgen in je bikini –of net zonder- rondlopen. Een ander voordeel van de ligging van het huis is dat je altijd volop kan genieten van zowel de zonsopgang als de zonsondergang. Als kers op de taart krijg je er ook nog eens een privézwembad bij. Een aanrader als je je lief wilt verrassen met een romantische getaway.

Eiland van duizenden tempels

Als je op zoek bent naar een unieke villa middenin de jungle dan is deze laatste Airbnb in Bali zeker een goede optie. Deze one of a kind Airbnb is volledig uit bamboo gemaakt en wordt omgeven door een prachtig stukje natuur. Als je nu denkt aan een bescheiden bamboo hutje in de rimboe dan heb je het goed mis. Deze villa bestaat uit maar liefst vijf verdiepingen met elk hun eigen slaapkamers, badkamers, keuken en lounge. Buiten je lief kan je dus ook ineens de hele familie meenemen. Last but not least, krijg je er ook nog je eigen budler bij! Wat zou je dan nog meer kunnen wensen?

Denk je nu dat jouw huis ook in aanmerking komt om te verhuren als Airbnb? Check dan even hoeveel jouw woning waard is via de handige tool van Eliot & Me. Het enige dat je hiervoor moet doen is je adres en het aantal slaapkamers invullen. Even op enter drukken en je ziet meteen de verhuurprijs van je huis verschijnen. Als je huis een uniek design heeft, geeft dit een meerwaarde waardoor de verhuurprijs meteen de hoogte inschiet. Wij kunnen u hierbij helpen!

ps. Deze unieke airbnb parels zijn niet altijd online te vinden!

Share Post