Smiley face


Deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan. Interieur design studio deedemmers brengt magisch design tot leven.

Salone del Mobile - Milaan | Interieur design studio deedemmers
deedemmers,interieur,design,nederland,maastricht,amsterdam,website,mimimalistish,salon del mobile,milaan, inspiratie
10605
post-template-default,single,single-post,postid-10605,single-format-standard,edgt-core-1.0,,deedemmers-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Salone del Mobile – Milaan

Inspiratie. Het komt op de vreemdste momenten en vanuit de meest onverwachte hoeken. Deze maand is een maand vol inspiratie voor deedemmers. We laten ons onder meer inspireren door de nieuwe designboxen van Bang & Olufsen, interieurdesign van COS en bijzonder werk van de Parijse designer Marc Ange. De maand wordt op spectaculaire wijze getekend door Salone del Mobile – ook wel bekend als de Milaan Design Week.

Deedemmers haalt zijn inspiratie uit zowel kleine als grootse dingen; een etentje met vrienden of een aspect uit één van de vele culturen waar hij tijdens zijn reizen mee in aanraking komt. Tevens laat hij zich inspireren door bijzonder werk van anderen, waaronder drie designs die hem opvielen tijdens Salone del Mobile.

BeoSound Shape

Eén van deedemmers’ recente inspiratiebronnen is Bang & Olufsen met de nieuwe BeoSound Shape designboxen; een draadloos luidsprekersysteem waar menig design- én muziekliefhebber van gaat watertanden. BeoSound Shape is door het Deense merk ontworpen als een modulair luidsprekersysteem voor aan de muur, bestaande uit zeshoekige elementen die in elke gewenste grootte en patroon te bevestigen zijn. Het systeem bestaat uit een combinatie van luidsprekers, versterkers en geluiddempende elementen. Hiermee draagt het systeem bij aan een verbeterde akoestiek in de ruimte, zelfs wanneer het systeem is uitgeschakeld. De vrijheid om een eigen BeoSound Shape te creëren met verschillende elementen in een uitgebreid kleurenpalet, sluit perfect aan bij de werkwijze van deedemmers: aan alle wensen van de klant kan worden voldaan.

New Spring

Voor het zesde jaar op rij neemt Zweedse modeketen COS – dat erom bekend staat graag een brug te slaan tussen mode en interieurdesign – deel aan Salone del Mobile. Dit jaar met een bijzonder project in samenwerking met het Londense design duo Studio Swine. Het project – New Spring – past mooi bij de visie van deedemmers: minimalistische elegentie met een twist. New Spring is een boomvormige installatie die met mist gevulde ‘bloesem’ loslaat. De ‘bloesem’ barst bij huidcontact, maar ‘overleeft’ juist als het in contact komt met textiel. De designers laten zich hierbij inspireren door de kunst- en designgeschiedenis van Milaan, Milanese paleizen en fonteinen en de Japanse kersenbloesem.

Le Refuge

Het bijzondere werk waarmee Parijse designer Marc Ange het publiek bij Salone del Mobile verrast, wordt een ware hit op Instagram die u ongetwijfeld niet is ontgaan. “Le Refuge is een plek waar men rust en comfort vindt. Het is als een jeugdherinnering. De grote bladeren die beschutting bieden tegen de zon, weg van de realiteit. Net als in een denkbeeldige jungle die groeit in de kamer van een kind dat toevlucht zoekt in zijn fantasiewereld”, aldus Ange over zijn werk. Zo wordt het roze, jungle-achtige bed een samensmelting van jeugdherinneringen van Ange. Voor de presentatie van het ontwerp werkt Ange samen met The Wunderkammer en online magazine Green Gallery, die de weg naar het werk toe voorzien van een weelde aan bloemen en planten.

Share Post