Smiley face


Deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan. Interieur design studio deedemmers brengt magisch design tot leven.

 

Smooth Warmth

Smooth Warmth

Het project Smooth Warmth is ontstaan vanuit het basisidee om een minimalistische hotelsuite te ontwerpen, bestaande uit natuurlijke materialen met een warme sfeer. Een tijdloze kamer met open badkamer die makkelijk aangepast kan worden om met de trends mee te gaan en die ruimte biedt om te ontspannen tijdens een drukke stedentrip. Deedemmers weet de relatief beperkte ruimte – zo’n 40 vierkante meter – optimaal te benutten zodat de kamer uitermate ruimtelijk aanvoelt.  

Een groot marmeren element met bronzen afwerking tussen de slabs vormt de eyecatcher en benadrukt de luxe van de suite. Het element biedt uitkomst in de beperkte ruimte: het herbergt een kledingkast, televisie, opbergruimte, bad en een wastafel. Het minimalisme wordt niet alleen benadrukt door het marmeren element zelf, maar tevens door vernieuwende aspecten die deedemmers erin verwerkt. Zo kan de kraan worden gebruikt voor zowel het ligbad als de wastafel en komt de spiegel omhoog uit het werkblad. Het donkergroene zitmeubel van Minotti draagt op een subtiele manier bij aan de warme sfeer die de suite zo uitnodigend maakt, evenals de prachtige lichtinval die gedurende de dag met de kamer speelt. Kenmerkend voor deedemmers wordt ook hier uitsluitend gemaakt van duurzame materialen waarvan de productie het milieu zo min mogelijk belast, maar die wel degelijk een stijlvolle toevoeging vormen in het interieur.

Category

Indoor